Skip to main content
LEWIS

Door

TEAM LEWIS

Gepubliceerd op

February 8, 2023

Tags

digital, event, internationaal, lancering

Center Parcs Europe, de pionier in vakantieparken in België, Frankrijk, Duitsland en Nederland, koos voor het PR- en marketingbureau TEAM LEWIS voor de lancering van hun nieuwe merkpositionering en hun visuele identiteit in vier verschillende landen.


Center Parcs Europe heeft een omvangrijke transformatie ondergaan om zijn merk naar een hoger niveau te tillen. Deze strategie omvatte niet alleen de vernieuwing van bestaande parken, maar ook een bredere invulling van hun programma waarbij de klemtoon ligt op duurzame ervaringen en lokale projecten. Center Parcs wilde zo de vertrouwde verbinding tussen mens en natuur in hun verblijven met een nieuwe visie op samenzijn verrijken. Die hernieuwde focus werd weerspiegeld in de nieuwe merkpositionering en de visuele identiteit.

TEAM LEWIS kreeg de uitdaging om in vier landen simultaan een activatie van de nieuwe merkidentiteit op te zetten. Met een interne en externe activatie bracht het PR- en marketingbureau de nieuwe positionering van Center Parcs tot leven voor de medewerkers en voor het doelpubliek

Intern werden medewerkers eerst warm gemaakt voor de nieuwe visie en de bijhorende identiteit via een verrijkte digitale en offline -ervaring, waarbij ze niet alleen de nieuwe identiteit te zien kregen, maar ook via een quiz, live interviews en een wedstrijd enthousiast gemaakt werden over de nieuwe visuele identiteit.

Tijdens het officiële “Welcome Into Our Nature”-weekend in Frankrijk, Duitsland, België en Nederland werden meer dan 80 journalisten en meer dan 40 content creators een weekend lang ‘ondergedompeld’ in het nieuwe Center Parcs. Ook de winnaars van de interne wedstrijd konden hier samen met hun vrienden of familie van genieten. Verbinding stond hierbij centraal, met elkaar en met de natuur.

We zijn erg enthousiast over de samenwerking met TEAM LEWIS en hun aanpak voor de onthulling van onze nieuwe merkpositionering en visuele identiteit. Hun creativiteit en ervaring in PR en marketing heeft geleid tot een succesvolle campagne in onze vier landen. Center Parcs wil meer dan ooit de verbinding tussen mens en natuur aanmoedigen en we zijn ervan overtuigd dat onze nieuwe identiteit dit perfect weergeeft“, zegt Marthijn Tabak, PR verantwoordelijke Nederland & België bij Center Parcs.

Wij zijn ontzettend trots op de rol die we hebben gespeeld bij de lancering van de nieuwe merkidentiteit van Center Parcs Europe. Het ontwerp en de simultane uitrol van de campagne in de vier landen, was een grote uitdaging maar het resultaat was geweldig en we zijn erg blij met de reacties van de media en de deelnemers van het weekend.” – aldus Vera Kops, Vice President Benelux en Consumer EMEA bij TEAM LEWIS.

Neem contact op