Skip to main content
LEWIS

Door

TEAM LEWIS

Gepubliceerd op

February 23, 2023

Tags

event, Goede doelen, TEAM LEWIS Foundation

De TEAM LEWIS Foundation heeft wereldwijd meer dan duizend goede doelen gesteund met behulp van de ruim 600 medewerkers van PR- en marketingbureau TEAM LEWIS. Zij mogen namens de stichting duizend euro doneren aan een goed doel naar keuze wat wordt opgevolgd met verdere lokale ondersteuning. Een snel en effectief proces waarmee de stichting de vorm van MVO-programma’s (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) doorbreekt. Dit jaar wordt het initiatief voor de derde keer voortgezet.


Het unieke, door medewerkers gedreven programma, doneerde sinds de lancering in 2021 een bedrag van ruim één miljoen. Naast de financiële steun zetten medewerkers ook hun kennis, expertise en creativiteit in om goede doelen bij te staan, met bekroonde, creatieve campagnes als resultaat.

Contact CTA-banner

Wij brengen jouw merkverhaal tot leven

Ons professionele team helpt je impact te maken en jouw bedrijfsdoelen te bereiken. We blinken uit in creativiteit en handelen pro-actief. Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen.


Het bureau heeft naast grote projecten voor het Ukrainian Warrior Games team, The Music Man Project, Daughters of Tomorrow en de High Fives Foundation, ook lokale steun geboden aan DouchefluxBlauwe Kruis BruggeHet Balanske en Wolkinmijnhoofd.

Door de uitdagende economische staat van de wereld zien we dat lokale goede doelen het extra zwaar hebben. Donaties lopen terug doordat prioriteiten verschuiven. Daarom is het juist nu belangrijk om hen een hand toe te reiken en steun te bieden”, zegt Samuel Dean, CEO van de TEAM LEWIS Foundation. “Medewerkers mogen jaarlijks aan een eigen gekozen goed doel doneren via de stichting. We volgen dit op met verdere ondersteuning in de vorm van kennis en creativiteit. Dit levert naast mooie resultaten ook enorm veel energie op.” 

Het nieuwe Impact Report van de TEAM LEWIS Foundation toont de belangrijkste mijlpalen en prestaties van 2022: https://www.teamlewis.com/impact/ .

Neem contact op