Skip to main content
LEWIS

Door

TEAM LEWIS

Gepubliceerd op

September 12, 2023

Tags

marketing, samenwerking

Het iconische merk van koffiezetapparaten slaat de handen in elkaar met TEAM LEWIS, een internationaal PR- en marketingbureau dat merken helpt en ze inspireert om te groeien. ‘De echte smaak van koffie’: dat verhaal willen ze samen in de kijker zetten dankzij een proactief pr- en influencerprogramma. TEAM LEWIS zet zo de vertrouwde merkwaarden van het Nederlandse familiebedrijf, zoals oog voor design en een authentieke smaak, op de kaart.


Koffielovers met familieverhaal

Het Nederlandse familiebedrijf brengt al sinds 1964 koffie op smaak. Met een ‘handmade in The Netherlands’-productie, verzekert Moccamaster zich over een rijke en authentieke kennis over ‘s werelds favoriete warme drank. Om hun brand awareness in België en Duitsland te vergroten, zocht Moccamaster bewust naar een PR- en marketingbureau dat het product én het verhaal achter het merk centraal weet te stellen.  Met een strategische pr-campagne en influencermarketing tilt TEAM LEWIS de storytelling van Moccamaster naar een hoger niveau.

“Hun vat op onze brand story, dat kwam natuurlijk meteen binnen”, vertelt Rob van Cooten, Sales and Marketing Director (en eveneens kleinzoon van de oprichter), “Maar wat ook onze aandacht trok bij TEAM LEWIS, was hun enthousiasme en hun professionaliteit. De lokale kennis van de markten, in combinatie met een sterk oog voor storytelling en design: dat zijn voor ons stevige ingrediënten voor een mooie samenwerking.”

“We zijn trots dat we ons consumerportfolio op het vlak van design en food & drinks kunnen uitbreiden met zo’n tijdloos merk als Moccamaster”, aldus Delphine De Pauw – Managing Director België. “Hun authentieke karakter, net als hun expertise, zijn een prachtige troef. Moccamaster zet net zoals wij, kwaliteit en smaak voorop. Samen maken we een sterk verhaal van koffie, design en voortreffelijke smaken.”

Neem contact op