Skip to main content
LEWIS

Door

TEAM LEWIS

Gepubliceerd op

April 30, 2024

Tags

new client, Siilo

Doctolib Siilo, een Frans-Nederlands platform voor veilige communicatie tussen zorgprofessionals, werkt voor zijn PR-activiteiten samen met het internationaal PR- en marketingbureau TEAM LEWIS. Samen zetten ze zich in voor de verdere positionering van het communicatieplatform op de Belgische markt.


Siilo, in 2016 opgericht door Joost Bruggeman en Arvind Rao, is een Nederlands bedrijf dat een veilig communicatieplatform biedt voor medische professionals. Als voormalig chirurg begreep Bruggeman uit eigen ervaring de behoefte aan directe communicatie tussen zorgverleners, zonder de privacy van gevoelige patiëntgegevens in gevaar te brengen. Aangezien bestaande communicatieapps niet aan die privacyvereisten voldeden en er geen specifiek platform bestond voor de gezondheidszorg, stampte hij Siilo uit de grond.

Cases - cta banner

Haal inspiratie uit onze casestudies

Laat je inspireren door onze campagnes voor gerenommeerde B2B- en B2C-klanten. Ontdek onze casestudies en leer hoe we strategieën tot succesverhalen maken.

Dit veilige en gebruiksvriendelijke communicatieplatform verbindt moderne zorgprofessionals, vereenvoudigt hun werkprocessen en democratiseert toegang tot expertise en ervaring. Met ruim 700.000 geverifieerde leden, bijna 1 miljard verzonden berichten en 27.000 gecreëerde groepen, vervult Siilo een cruciale rol bij het moderniseren van interne communicatie in de gezondheidszorg en het stimuleren van samenwerking tussen medische instellingen wereldwijd. Zorgverleners in diverse landen, waaronder België, Frankrijk, Nederland en anderen, maken al gebruik van het platform. In 2023 bundelde Siilo de krachten met het toonaangevende Franse e-health bedrijf Doctolib, dat in Frankrijk al een platform beheert waarop patiënten afspraken kunnen maken met hun arts.

Patiëntenzorg wereldwijd verbeteren

Siilo is vastbesloten om de Belgische gezondheidszorgmarkt verder te verkennen en zijn positie daarin te versterken. Om deze doelen te bereiken, schakelde Siilo de hulp in van internationaal PR- en marketingbureau TEAM LEWIS. TEAM LEWIS ondersteunt Siilo bij het vestigen van hun positie als expert in veilige communicatie voor medische professionals en helpt het platform met het creëren van contentstukken.

Jurrien Bruijns, CMO bij Siilo: “Goede en vooral veilige communicatie tussen zorgverleners over patiënten is essentieel. Ons doel is om zorgprofessionals te ondersteunen en op die manier de patiëntenzorg wereldwijd te verbeteren. Met TEAM LEWIS willen we onze positie in België versterken en het gezondheidslandschap beter leren kennen. Het team blijft voortdurend op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen, wat zeer waardevol is voor ons. Hun creativiteit en voortdurende ondersteuning zijn een sterke troef en we zijn ervan overtuigd dat het bureau een sterke partner zal zijn in het realiseren van onze missie.”

Ook Delphine De Pauw, Managing Director van TEAM LEWIS België, reageert enthousiast over de samenwerking: “Siilo is als toonaangevend communicatieplatform voor zorgprofessionals een boeiende klant waar we graag onze tanden inzetten. Door hun missie te verbinden met de laatste ontwikkelingen in de Belgische gezondheidsmarkt, geloven we dat we een waardevolle partner kunnen zijn. We kijken ernaar uit om hun expertise verder in de spotlights te plaatsen op de Belgische markt.”

Neem contact op