Skip to main content
LEWIS

Door

TEAM LEWIS

Gepubliceerd op

February 8, 2024

Tags

nieuw kantoor

TEAM LEWIS nam recentelijk zijn intrek in Workways, een flexibele kantoorruimte ontworpen om creativiteit en productiviteit te stimuleren en gelegen aan de Excelsiorlaan 8 in Zaventem. Met twee grote werk- en vergaderruimtes, tal van flexibele co-workingplekken en ontspannende recreatieruimtes, geeft deze verhuis een frisse impuls bij de start van het nieuwe jaar voor onze 13 collega’s. De verhuizing van het internationale, geïntegreerde PR- en marketingbureau weerspiegelt de ambitie om toekomstige groei te stimuleren.


Workways is verre van een traditioneel gebouw. Het onlangs gerenoveerde pand, met diverse gemeenschappelijke ruimtes, vergaderzalen en privékantoren, dient als een bron van inspiratie voor de teamleden van TEAM LEWIS België. Met een fitnessruimte, biljartzaal, PlayStation-kamer, levensgroot schaakspel, danszaal en tropische tuin biedt het nieuwe kantoor verschillende vrijetijdsmogelijkheden. Samen dragen deze elementen bij aan een unieke dynamiek die niet alleen de creativiteit aanscherpt, maar ook de  flexibiliteit op de werkvloer bevordert. 

Van PR tot copywriting

Vanuit dit splinternieuwe kantoor in Zaventem levert TEAM LEWIS een breed scala aan diensten op het gebied van (digitale) marketing, content, storytelling en PR voor zowel B2B- als B2C-merken, zoals Melexis, Exact, Sunweb Group, Port of Antwerp-Bruges, SD Worx en Tetra Pak. Dagelijks voorzien de accountteams klanten van advies en expertise over externe communicatie, en daar blijft het niet bij. Ons Belgische team beschikt eveneens over experts op het gebied van sociale storytelling, interne communicatie, copywriting en influencermarketing. 

Als Managing Director van TEAM LEWIS België staat Delphine De Pauw aan het roer, waar ze met haar jarenlange ervaring het team ondersteunt en de opening van het nieuwe kantoor in Brussel begeleidt. Bovendien maakte ons team in Antwerpen in 2023 ook de overstap naar een gloednieuw, creatief kantoor in het centrum. 

“De afgelopen jaren hebben we met toewijding en passie een gevarieerd en indrukwekkend klantenbestand opgebouwd”, zegt Delphine De Pauw. “Ons doel is actief te investeren in nieuwe diensten en voortdurend het beste werk te leveren, zonder daarbij de eigenheid van ons team te verliezen. De nieuwe kantoren, zowel in Antwerpen als Zaventem, geven een enorme boost aan de sfeer binnen het team. Op deze moderne locaties kunnen we vol trots klanten en partners verwelkomen voor bruisende brainstormsessies, creatieve PR-meetings of corporate messaging workshops. Ik kijk uit naar wat de toekomst in petto heeft.” 

Neem contact op