Skip to main content
LEWIS

Door

TEAM LEWIS

Gepubliceerd op

September 27, 2023

Tags

Aanstellingen, collega's, TEAMLEWIS

Global PR- en marketingbureau TEAM LEWIS verwelkomt drie kersverse talenten in de LEWIS-familie. De Belgische tak slaagde erin om drie nieuwe krachten te strikken die de klantenportefeuille van het bedrijf verder gaan ondersteunen en doen groeien. Laura Amorosi gaat aan de slag als Campaign Executive, Maaike Huegaerts versterkt het team als Content Executive en Lissa Van Reusel begint als Digital Marketing Executive. Met deze drie frisse aanwinsten breidt TEAM LEWIS haar kwalitatieve dienstverlening in België nogmaals uit.


TEAM LEWIS werft nieuw talent aan. Het global PR- en marketingbureau verwelkomt drie nieuwe krachten die de Belgische filialen zullen ondersteunen. De gedreven Laura Amorosi sluit zich aan bij het PR-team als Campaign Executive, talenknobbel Maaike Huegaerts gaat aan de slag als Content Executive en de creatieve Lissa Van Reusel versterkt het team als Digital Marketing Executive. Met deze nieuwe aanwinsten wil TEAM LEWIS de continue groei die het bureau doormaakt verder vormgeven. 

Frisse wind  

Er blaast een frisse wind door de Belgische kantoren van TEAM LEWIS dankzij de komst van deze drie kersverse talenten. Met elk hun eigen sterktes en capaciteiten, tillen ze het PR- en marketingbureau naar een hoger level. Laura brengt een hele set aan vaardigheden mee rond communicatie en PR terwijl Maaike vanuit haar journalistieke achtergrond de content helemaal scherp zet. Lissa versterkt dan weer de digitale aanwezigheid van TEAM LEWIS en zijn klanten dankzij haar creatieve en grafische skills. 

TEAM LEWIS blijft groeien 

De aanwervingen van Laura, Maaike en Lissa passen binnen de groeistrategie van TEAM LEWIS als geïntegreerd global PR- en marketingbureau. Ook Delphine De Pauw, Managing Director van TEAM LEWIS Belgium, is tevreden met de komst van nieuw, fris talent. “TEAM LEWIS groeit enorm”, zegt ze. “Kwalitatieve dienstverlening blijft prioritair voor ons, dus ik ben verheugd om drie nieuwe profielen te kunnen toevoegen aan ons huidige team. Ze brengen elk hun vaardigheden en enthousiasme met zich mee, wat alleen maar een positieve impact heeft op de verdere groei van het bedrijf.”  

De nieuwkomers stellen zich graag ook even zelf voor:  

Laura Amorosi (22) – Campaign Executive 

Opleiding: Master in Communicatie & Public Relations 

Laura: “De uitdagende wereld van TEAM LEWIS spreekt mij heel erg aan. Ik ben enthousiast dat ik deel kan uitmaken van een agency dat constant in beweging is. Je leert dagelijks nieuwe dingen bij, ontmoet mensen van over heel de wereld en zit bovenal in een geweldig, creatief team. What’s not to like? Ik kan niet wachten om te zien wat de toekomst voor mij in petto heeft!”   

Maaike Huegaerts (22) – Content Executive  

Opleiding: Bachelor in Journalistiek en bachelor in Communicatiemanagement  

Maaike: “Na mijn stage bij TEAM LEWIS wist ik het helemaal zeker: schrijven is mijn passie. Ik ben dan ook enorm enthousiast om te starten als Content Executive voor het Belgische team. TEAM LEWIS is een agency die ervoor kiest om mensen te laten groeien, zowel als persoon als op het vlak van vaardigheden. Dat is een kans dat ik niet wil laten liggen. Ik ben dan ook benieuwd waar dit avontuur me naartoe zal leiden!” 

Lissa Van Reusel (25) – Digital Marketing Executive  

Opleiding: Bachelor in Marketing en bachelor in Cross Media Management 

Lissa: “Een job als Digital Marketing Executive bij TEAM LEWIS, dat sprong meteen in het oog! Ik ben heel blij dat ik me kan aansluiten bij dit jonge, creatieve en internationale team. Dankzij de internationale expertise, biedt TEAM LEWIS continue groeikansen aan binnen de digitale en grafische wereld. Ik kijk er al naar uit om me verder te verdiepen in alle facetten van het vak. The best is yet to come!” 

Neem contact op