Skip to main content
LEWIS

Bedrijf

Arla Foods

Kantoor

Antwerpen

Diensten

Influencer Marketing, Persrelaties, PR

Sectoren

Food

Arla Foods


Start de dag op z’n Ijslands

Ijslanders houden het na het ontbijt makkelijk vol tot de lunch. Hun geheim? Skyr! Arla Skyr is een natuurlijke yoghurt in Ijslandse stijl, gemaakt volgens een eeuwenoud recept. Skyr is van nature rijk aan eiwit, vetarm en toch lekker romig van smaak. Arla Foods lanceerde het product op de Belgische markt en schakelde LEWIS in voor een PR-campagne. Het doel was om visibiliteit te genereren bij een vrouwelijke en trendy doelgroep.

Mix van traditionele persrelaties en influencer marketing

De focus lag zowel op traditionele media als op influencers. Naast een traditioneel persbericht werd er nadrukkelijk gewerkt op de beleving. De influencers werden geïnspireerd met originele ontbijtrecepten, gepersonaliseerd in functie van hun levensstijl: mama’s met een druk leven, healthy lifestyle influencers en foodies. Deze recepten werden bijgevoegd in een leuke Ijslandse ontbijtmand met de nodige ingrediënten en accessoires, en opgestuurd naar redacties en influencers.

Resultaten in pers en op sociale media

Het nieuwe product van Arla Foods werd opgepikt door vrouwelijke lifestylebladen zoals Flair, Weekend Le Vif en Goed Gevoel en verscheen op meer dan 20 verschillende social mediakanalen. Onder meer Tinne Oltmans en Erika Van Tielen genoten van een Arla Skyr-ontbijt en deelden hun ervaring via social media.

Neem contact op