Skip to main content
LEWIS

Bedrijf

Beekse Bergen

Kantoor

Antwerpen

Diensten

Influencer Events, Influencer Marketing, Persevents, Persrelaties, PR

Sectoren

Toerisme

Persrelaties en Influencer Marketing


Beekse Bergen is al jaren een vaste waarde in Noord-Brabant, vlakbij de Belgisch-Nederlandse grens. In 2018 opende Beekse Bergen een gloednieuw vakantiepark: het Safari Resort, waar je kan verblijven in lodges met zicht op wilde dieren. Met het nieuwe Resort breidde Beekse Bergen haar missie uit van een eendaagse reis naar een meerdaags verblijf in Afrika. LEWIS ging met plezier het avontuur aan om deze nieuwe, spannende vakantiebestemming dicht bij huis uit te dragen! We kozen voor een combinatie van persrelaties en influencer marketing.

Persbezoek aan Safari Resort Beekse Bergen

In het kader van de officiële opening van het nieuwe Safari Resort in april 2018 nodigde LEWIS de Vlaamse pers uit om een kijkje te komen nemen. Dit persmoment trok de aandacht van algemene nieuwsmedia. Onder andere Het Nieuwsblad, Het Laatste Nieuws, Q-Music, VTM Nieuws – in de uitzending om 19u, op de website en social media – brachten reportages over het nieuwe safaripark.

Tijdens het feestelijke openingsweekend kregen lifestylemedia de kans om te overnachten in één van de bijzondere lodges in Afrikaanse stijl. De accommodaties liggen verspreid over savannes, met dieren op nog geen 15 meter daar vandaan. Zo konden ze de nieuwe vakantie-ervaring van Beekse Bergen zelf uittesten. Hun ervaringen leidden tot artikels en reviews in media zoals Flair, Libelle, Knack Weekend en Plus Magazine.

Met het hele gezin op safari in Nederland

Mommy bloggers en daddy bloggers zijn een belangrijke informatiebron voor gezinnen met jonge kinderen. Ze vinden er tips en inspiratie voor leuke activiteiten met het gezin. Deze influencers konden dus niet ontbreken om Safari Resort Beekse Bergen in het voetlicht te plaatsen.  Samen met hun gezin brachten zij het weekend door in het safaripark, en deelden ze enthousiast hun belevenissen op sociale media.

Resultaten


Meer dan 220 clippings

verspreid over print, online en sociale media.

Kortom, deze combinatie van persrelaties en influencer marketing zorgde ervoor dat deze nieuwe vakantiebestemming snel bekend raakte in Vlaanderen. De persoonlijke en enthousiaste verhalen in pers en op sociale media waren heel waardevol om nieuwe bezoekers te overtuigen van een bezoek.

Neem contact op