Skip to main content
LEWIS

Bedrijf

LG

Kantoor

Antwerpen

Diensten

Influencer Marketing, Lifestyle, Paid

Sectoren

Consumer

Influencer-campagne LG TWINWash


LG Electronics is een van onze meest veelzijdige klanten. LG staat bekend als leverancier van huishoudelijke apparatuur, consumer tech-producten zoals smartphones en innovatieve beeldschermen. LG is de absolute marktleider in OLED, maar ook op het gebied van klimaatoplossingen en zonnepanelen rekent LG zich tot een van de vooroplopers. Voor al deze productgroepen voeren wij uiteenlopende campagnes uit.

In 2018 lanceerde LG samen met LEWIS de nieuwe LG TWINWash-wasmachine. Dit is een grote en kleine wasmachine in één, waardoor je zeer efficiënt de was kunt doen. Het is ook mogelijk om tegelijkertijd twee verschillende wasbeurten te draaien. Zo kan op hetzelfde moment beddengoed gewassen worden in de grote trommel, als een kleine, fijne was in de kleine trommel.

 

Strategie


Voor de lancering van de TWINWash in de Benelux ging LEWIS samen met vier Vlaamse en 3 Nederlandse mommy- en lifestyle-influencers aan de slag. Samen met onder andere Clouds of Fashion, Elle de Leeuw, Dora Gasia en Elisa Guarraci creëerden we inspirerende content over hoe zij dat aanpakten. De influencers gingen creatief aan de slag met de invulling van hoe de TWINWash hun dagelijkse klusjes eenvoudiger maakt. Ze kozen telkens voor hun eigen persoonlijke invalshoek en wisten met deze content hun volgers te enthousiasmeren voor de wasmachine.

De lancering zorgde voor tal van leuke en diverse posts op sociale media. In totaal verschenen er posts op Instagram, Facebook, YouTube en daarnaast kwamen er verschillende blogposts online.

 

Resultaten


28

posts van influencers

 

987.594

totaal bereik (volgers/unieke bezoekers/abonnees)

 

23.689

engagements (likes, video views, comments)

Neem contact op