Skip to main content
LEWIS

Bedrijf

Make-A-Wish Vlaanderen

Kantoor

Diensten

Sectoren

Community Causes

Make-A-Wish Vlaanderen: de helende kracht van een wens


Wat is de impact van een wens? Valt dat te meten? Kan je het onderzoeken? Volgens mij is het iets dat iedere mens diep van binnen weet: een wens die in vervulling gaat, geeft veerkracht. Dat zie je en voel je bij elk wensverhaal dat Make-A-Wish België-Vlaanderen mogelijk maakt voor kinderen tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende medische aandoening.  

Een wens vervullen voor iemand, dat doe je niet alleen. Dat vraagt toewijding van een hele groep mensen. Dat besef begon bij mij te groeien dankzij de inspanningen van een vriend die als vrijwilliger aan de slag is bij de organisatie Make-A-Wish België-Vlaanderen. Samen met andere vrijwilligers doet hij zijn best om de hartenwensen van kinderen met een levensbedreigende medische aandoening in vervulling te doen gaan.  

Het is heel mooi om te zien dat kinderen zo genieten van hun wensdag. Ik ben dan ook blij dat ik via de TEAM LEWIS Foundation de hartenwensen van kinderen met een levensbedreigende aandoening in vervulling kan laten gaan. Dankzij de acties van die organisaties beleven kinderen een dag waarbij ze hun ziekte even kunnen vergeten en tegelijkertijd hun geloof in een wens kunnen terugvinden.  

Wie zijn Make-A-Wish Vlaanderen? 

Make-A-Wish België-Vlaanderen gelooft in de helende kracht van wensen. Daarom vervullen zij de hartenwens van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een levensbedreigende medische aandoening om hen de kracht te geven de strijd tegen hun ziekte voort te zetten. Want als kinderen kunnen geloven dat hun wens in vervulling gaat, dan kunnen ze ook geloven dat ze beter zullen worden.   

Make-A-Wish België-Vlaanderen zorgt niet alleen voor de organisatie van de wensvervulling, maar betaalt ook alle kosten die aan de wens verbonden zijn. Dit is enkel mogelijk dankzij de medewerking van meer dan 120 vrijwilligers verspreid over Vlaanderen en dankzij de steun via giften. 

Wensen worden enkel beperkt door de verbeelding van het kind. Zo’n uitspraak kan ik alleen maar 100% steunen. 

Voel je je geïnspireerd door het verhaal van Anouk? Bekijk de website van Make-A-Wish België-Vlaanderen en ontdek hoe jij een steentje kan bijdragen aan de organisatie. 

Neem contact op