Skip to main content
LEWIS

Bedrijf

Park Inn by Radisson

Kantoor

Antwerpen

Diensten

Influencer Marketing, PR

Sectoren

Hospitality, Toerisme, Travel

Opening Park Inn by Radisson Antwerp, Berchem


Een nieuwe vestiging openen in Berchem na reeds verschillende succesvolle lanceringen in onder meer Leuven, Brussel en Antwerpen, het is een uitdaging. Begin juli opende het gloednieuwe Park Inn by Radisson Antwerp Berchem officieel zijn deuren. LEWIS stond in voor de communicatie en PR.

 

Park Inn by Radisson Antwerpen Berchem biedt de beste faciliteiten in de groene long van Antwerpen. Het hotel speelt in op de toenemende verkeersdruk in de stad door zich te positioneren aan de rand, op wandelafstand van het trein- en busstation, dichtbij verschillende tramlijnen en op een boogscheut van de luchthaven van Deurne en de Antwerpse haven. In combinatie met een state-of-the-art-omkadering en Zurenborgse trekpleisters zoals de Dageraadplaats, belooft het hotel een totaalervaring te bieden aan haar gasten.

Strategie


LEWIS koos voor een brede en diverse persaanpak. Naast aandacht in nationale en regionale media, kon het nieuwe hotel ook rekenen op heel wat artikels in MICE en hotelpublicaties. Als aanvulling op de communicatie in de media, organiseerde LEWIS enkele leuke wedstrijden in Libelle, Flair en het Nederlandse magazine Margriet. De winnende lezers mochten een weekendje in Antwerpen spenderen vanuit het Park Inn by Radisson Antwerp Berchem. Daarnaast kwamen er ook tal van influencers het hotel verkennen, met mooie social media coverage en blogreviews als resultaat. Tot slot vond er eind september een heus openingsevent van het hotel plaats met als thema ‘Park Inndian Summer’.

Resultaten


In totaal verschenen er ruim 20 publicaties in Vlaanderen om de opening van het hotel aan te kondigen in media zoals De Standaard, Gazet van Antwerpen en AVS. LEWIS organiseerde bovendien 3 mooie wedstrijden, zowel online als in print, die konden rekenen op een totaal van ruim 5000 deelnames.

 

Er kwamen een tiental Vlaamse en Nederlandse influencers langs die in totaal +200 posts verspreid over verschillende sociale media genereerden.

 

Met deze diverse communicatiestrategie wist LEWIS de opening van Park Inn by Radisson Antwerp Berchem mooi in de kijker te zetten!

Neem contact op