Skip to main content
LEWIS

Bedrijf

Radisson Blu

Kantoor

Antwerpen

Diensten

Influencer Events, Persevents, Persrelaties, PR

Sectoren

Toerisme

Radisson Blu


Voor de heropening van het volledig opgefriste Radisson Blu-hotel in Antwerpen stond LEWIS in voor de communicatie en PR.

De uitdaging?

De opfrissing van de locatie, na een investering van ruim 9 miljoen euro, onder de aandacht brengen bij een verscheidenheid aan doelgroepen. Daarbij wilde de wereldwijd gerenommeerde hotelketen de focus leggen op de mogelijkheden inzake meetings & events, het nieuwe restaurant ‘Made in Antwerp’ en de centrale ligging bij het Centraal Station. Dat alles op een creatieve en stijlvolle manier die bij de uitstraling van Radisson Blu past en resoneert bij een divers publiek.

Beproefde aanpak, creatieve invulling

Om de verschillende boodschappen zo scherp mogelijk bij de juiste doelgroepen te krijgen, werd een PR-campagne in vijf stappen uitgewerkt.

Om te beginnen werd een persbericht uitgestuurd naar nieuws- en lifestylemedia over de renovatie van het hotel. Daaropvolgend werden meerdere interviews opgezet met de key team members van Radisson Blu Antwerpen.

Als tweede werd een bericht verspreid dat specifiek op de Meetings & Events-publicaties toegesneden was.

Het derde focuspunt van de campagne was de communicatie rond het nieuwe restaurant Made in Antwerp. Hier werd gekozen om het restaurant los van het hotel voor het voetlicht te plaatsen, om zo meer tractie te creëren bij food-, lifestyle- en lokale media.

Parallel met de berichtgeving werden journalisten en influencers uitgenodigd om het hotel zelf te komen ontdekken tijdens een vrij persbezoek en een uniek bloggerevent.

Tot slot zorgde LEWIS voor een talrijke opkomst van pers en influencers op het officiële openingsevenement van het Radisson Blu.


30

Publicaties in trade, lifestyle, MICE  en lokale media

25

Journalisten en influencers bezochten Radisson Blu

Tot slot organiseerden diverse lifestylebladen in samenwerking met Radisson Blu een citytrip naar Antwerpen. Kortom, een efficiënte communicatiestrategie die Radisson Blu opnieuw als prominente speler in de Antwerpse hotelsector op de kaart wist te zetten.

 

Neem contact op