Skip to main content
LEWIS

Bedrijf

Selligent

Kantoor

Brussel

Diensten

Digital, Employee Advocacy

Sectoren

Tech

De kracht van Employee Advocacy


Om de zichtbaarheid van Selligent’s expertise op het gebied van artificial intelligence, dataprivacy, CRM en marketing te vergroten in de Benelux, heeft TEAM LEWIS een Employee Advocacy programma op LinkedIn opgezet. Het doel van deze campagne was om de verschillende experts binnen het bedrijf in de schijnwerpers te zetten en interessante gesprekken aan te knopen op het grootste professionele sociale netwerk.

Strategie

We selecteerden vier medewerkers van Selligent met uiteenlopende expertises op vrijwillige basis om maximale zichtbaarheid te genereren. Het team van TEAM LEWIS had regelmatig contact met de ambassadeurs om het programma zo persoonlijk mogelijk in te richten. Tijdens deze gesprekken bespraken we de interesses en actuele onderwerpen waar de medewerkers aan werkten. Op basis van deze inzichten, stelde TEAM LEWIS voor elke ambassadeur een contentkalender op inclusief de posts, data van publiceren en tijdlijnen. Daarnaast ontwikkelden we creatieve content zoals polls. De feedback die hieruit voortkwam werd gebruikt om content voor media te ontwikkelen.

Resultaten

Over een periode van zes maanden werden er dankzij het Employee Advocacy programma ruim 150 posts gedeeld door de ambassadeurs die niet alleen Selligent’s expertise uitdragen, maar ook de menselijk kant van het bedrijf richting medewerkers laten zien. De resultaten waren verbluffend: zowel het bereik als de reacties op de posts overtroffen de verwachtingen van de klant. Dankzij het programma ontstonden er interessante gesprekken via LinkedIn wat ertoe leidde dat nieuwe prospects in contact kwamen met Selligent. 

 

 

Neem contact op