Skip to main content
LEWIS

Bedrijf

Skechers

Kantoor

Antwerpen

Diensten

Influencer Events, Persevents

Sectoren

Lifestyle, Mode

Lancering nieuwe fashionlijn


Skechers, het populaire Amerikaanse schoenmerk, was tot nu toe vooral bekend in België voor zijn sportschoenen en comfortabele slippers. Met de lancering van een nieuwe lifestyle- en fashionlijn, wilde het ook het Vlaamse fashionsegment betreden.

Skechers’ eerste fashion event voor Belgische influencers

Influencer marketing en een influencer event zijn bij het promoten van een nieuw product haast onmisbaar. Daarom vroeg Skechers de hulp van LEWIS om een exclusief event op te zetten voor grote fashionista’s in Vlaanderen. Belangrijk was dat het event een totaalconcept was waar influencers actief in werden betrokken en waar engagement werd gecreëerd.

Inspiratie en activatie

Één van de cruciale elementen bij het opzetten van een lifestyle event is de locatie. Er werd gekozen voor de Gä Nord in Antwerpen, met een industriële maar gezellige look & feel. Om influencers te trekken is het concept en de inhoud essentieel. Enkel het voorstellen van de nieuwe schoen zou niet voldoende zijn. Daarom werd styliste Farah El Bastani ingeschakeld als host tijdens het event. Zij was een perfecte inspiratiebron voor de influencers en deelde tips en tricks over combinatiemogelijkheden met de schoen. Verder was er een fotobooth opgesteld waar influencers foto’s konden laten nemen die ze achteraf gemakkelijk konden delen en was er een cocktailworkshop voorzien.

Neem contact op