Skip to main content
LEWIS

Door

TEAM LEWIS

Gepubliceerd op

February 23, 2024

Tags

Goede doelen, liefdadigheidsdonaties, TEAM LEWIS Foundation

TEAM LEWIS heeft een nieuwe mijlpaal bereikt op het gebied van liefdadigheidsdonaties. Sinds de oprichting van de TEAM LEWIS Foundation in 2021, heeft het bureau meer dan 1.500 goede doelen wereldwijd gesteund. In de afgelopen drie jaar doneerde de foundation miljoenen euro's en stelden medewerkers hun tijd en expertise ter beschikking aan deze goede doelen.


Het unieke programma van de TEAM LEWIS Foundation moedigt medewerkers wereldwijd aan om vanuit de stichting elk jaar 1.000 euro te doneren aan een goed doel naar keuze.  Telkens wanneer medewerkers dit doen, ontvangen ze ook een persoonlijke bonus. Naast deze financiële steun ontwikkelt TEAM LEWIS belangeloos marketingcampagnes om de naamsbekendheid van de goede doelen te vergroten en sponsoren aan te trekken. 

In 2023 bracht de TEAM LEWIS Foundation tweehonderd goede doelen samen via een reeks evenementen in de Verenigde Staten, Europa en Azië. Tijdens deze evenementen wisselden de aanwezigen kennis en succesverhalen uit en bespraken ze hun uitdagingen.  

 

Samuel Dean, CEO van de TEAM LEWIS Foundation, zegt: “De charitatieve organisaties die wij namens de TEAM LEWIS Foundation steunen, verdienen alle lof. Zij komen op voor hun community en voor een doel waarin ze geloven. Het is een voorrecht om met hen samen te werken. Zij vormen een belangrijke bron van inspiratie voor ons en voor alle medewerkers van TEAM LEWIS wereldwijd.”  

Meer weten over de goede doelen van de TEAM LEWIS Foundation? Bekijk het volledige Impact Report 2023 hier.

Neem contact op