Skip to main content
LEWIS

Door

LEWIS Communications

Gepubliceerd op

January 27, 2020

Tags

client win, LG Electronics, social media

LG Electronics breidt de samenwerking met LEWIS in de Benelux uit. Vanaf januari vertrouwt het ook haar social mediakanalen in België en Nederland aan LEWIS toe. Het al bestaande partnership op PR-vlak levert al drie jaar lang mooie resultaten op en die leiden nu tot een verbreding van het takenpakket. De uitstekende ervaringen die LG Electronics al had, waren cruciaal om ook het social luik onder te brengen bij LEWIS.


Never change a winning team. Zo dachten ze er ook bij LG Electronics Benelux over. Al sinds 2016 heeft het Koreaanse bedrijf het volste vertrouwen in LEWIS voor haar PR in België en Nederland. Sinds 1 januari komen daar de social mediakanalen bij en komen voor de B2C-divisies Facebook, Instagram en LinkedIn onder de vleugels van LEWIS terecht.

 

LG Electronics Benelux en LEWIS gaan door de jarenlange samenwerking intussen hand in hand. Het brede aanbod van de elektrogigant leent zich uitstekend om allerlei uiteenliggende doelgroepen aan te spreken en hen nog meer te positioneren als één van de absolute referenties in de sector. Bij LG Electronics is de uitbreiding van de samenwerking een logisch gevolg van het bestaande partnership gezien de expertise van LEWIS en de fijne samenwerking van de afgelopen jaren.

 

Evoluties van dichtbij opvolgen

 

Ook LEWIS is verheugd om een breder pakket te kunnen aanbieden. Digital Marketing Manager van LEWIS, Fleur Dam is helemaal in de wolken. “Naast het lokaliseren van internationale content, zetten we in op engaging content formats, social shorts en brand ambassadors. Tech, AI en gaming gaan ook in de toekomst alleen maar een grotere rol spelen in onze levens. Daarom is het heel interessant én gewoon ook erg leuk om via LG Electronics al die evoluties van dichtbij te mogen opvolgen.”

 

Voor Jeroen Rigole – Vice President LEWIS Belgium & France – komt de nauwere samenwerking niet als een verrassing. “We zijn heel blij dat LG Electronics Benelux tevreden is met het geleverde werk van ons team en dat ze nog meer vertrouwen in ons stellen. Dit bewijst eens te meer dat onze keuze om een geïntegreerde marketingcel verder uit te bouwen de enige juiste was.”

Neem contact op