Skip to main content
LEWIS

PR: hand in hand met digital marketing en contentmarketing

Onze PR-adviseurs werken in de praktijk bovendien nauw samen met het contentmarketingteam, dat deze criteria steeds in het achterhoofd houdt wanneer ze jouw visie tot leven brengt in een krachtig, samenhangend verhaal. Ons getalenteerde digitaal marketingteam versterkt jouw content daarnaast met creatieve visuals en video’s.

Onze klanten

TEAM LEWIS begeleidt als hét strategisch PR-bureau diverse bedrijven in sectoren als Consumer Tech, E-Commerce, Healthcare, Entertainment, Lifestyle, Retail, HR, Food en meer. Zo werken we trots samen met (internationale) bedrijven zoals Helan, Melexis, Google, Orange, SD Worx, Port of Antwerp-Bruges en HelloFresh. Hierdoor heeft ons team uitgebreide achtergrondkennis en expertise opgebouwd over diverse thema's binnen verschillende sectoren.

We helpen graag verder

Ons PR-team gaat graag jouw uitdaging aan. Samen maken we krachtige PR-campagnes, schrijven we betekenisvolle verhalen en genereren we positieve media-aandacht. Benieuwd naar de succesverhalen van PR-campagnes die TEAM LEWIS voor andere klanten heeft gelanceerd? Bekijk dan ons portfolio. Wil je ons creatieve PR-team graag ontmoeten? Vul het contactformulier in voor een vrijblijvende afspraak, stuur een mailtje naar [email protected] of bel +32 3 304 36 30. Hopelijk tot ziens!
PR-SERVICES VOOR ELKE UITDAGING

Een relevant, sterk verhaal is de basis van iedere succesvolle marketingcampagne. Maar hoe zorg je ervoor dat iedereen je boodschap ook daadwerkelijk te zien krijgt? Hoe overtuig je de media van de nieuwswaardigheid van jouw persbericht? En hoe krijg je jouw verhaal bij het publiek dat je voor ogen hebt? 

Daarvoor ben je bij PR-bureau TEAM LEWIS aan het juiste adres. Ons team biedt professionele PR-services aan via earned media, owned media en paid media, zodat jouw content wordt verspreid over Vlaanderen, Wallonië, Brussel en zelfs internationaal.

Klinkt dit als muziek in de oren? Neem dan contact op met een van onze PR-experts via onderstaand contactformulier of stuur een mailtje naar [email protected] of bel +32 3 304 36 30.

Naar het contactformulier

Hoe kunnen onze PR-diensten jou helpen?

Onze consultants staan dagelijks in contact met journalisten en zijn altijd op de hoogte van de laatste PR-trends binnen verschillende sectoren. Aan de hand van persconferenties, persberichten en gerichte interviews geven we ruchtbaarheid aan de verhalen van onze klanten. We monitoren media om opportuniteiten te spotten en mogelijke issues te signaleren en staan klanten bij met raad en daad.

Een goede PR-campagne begint met de juiste strategie. Samen met onze klanten bepalen we de kernboodschappen en bedenken we een aanpak om dit verhaal op de juiste plek te krijgen. Tijdens onze mediatrainingen bieden we onze klanten de kans om het uitdragen van deze boodschappen te oefenen en geven we tips voor interviews. Bovendien kunnen we dankzij ons internationale karakter in meerdere markten en landen PR-campagnes op poten zetten, en dat in verschillende talen.

Laten we praten

Wanneer spreken we van een relevant PR-verhaal?

Succesvolle communicatie gaat niet alleen over het genereren van aandacht. Bij communicatie in public relations gaat het erom relevant te zijn. Maar wanneer spreken we van een relevant en vooral nieuwswaardig verhaal? De belangrijkste criteria zijn:

  • Actualiteit: Nieuws moet recent zijn
  • Doelpubliek: Het nieuws moet relevant zijn voor jouw doelgroep
  • Conflict: Verhalen met conflict of controversieel karakter trekken vaak meer aandacht
  • Prominentie: Nieuws over bekende personen, grote bedrijven of invloedrijke instellingen heeft vaak een hogere nieuwswaarde.
  • Nabijheid: Gebeurtenissen die dichter bij huis plaatsvinden, worden vaak als belangrijker beschouwd voor het lokale publiek dan gebeurtenissen elders.
  • Uniek: Een verhaal met een ongewoon of zeldzaam element kan meer nieuwswaarde hebben, omdat het de aandacht trekt.
  • Emotie: Verhalen die sterke emoties oproepen, zoals vreugde, verdriet, angst of boosheid, hebben vaak een hogere nieuwswaarde omdat ze het publiek emotioneel raken.

Contacteer ons