Skip to main content
LEWIS
HET BESTE PR-BUREAU VAN BELGIË

Een relevant, sterk verhaal is de basis van iedere succesvolle marketingcampagne. Maar hoe verspreid je jouw boodschap in de buitenwereld? Hoe overtuig je de media van de nieuwswaardigheid van jouw persbericht? En hoe krijg je jouw verhaal bij het publiek dat je voor ogen hebt? Voor al deze vragen ben je bij PR-bureau TEAM LEWIS aan het juiste adres.

Met kantoren in Antwerpen en Brussel verzorgen wij corporate communicatie, journalistieke PR, lifestyle PR, digitale communicatie en werken we regelmatig samen met influencers voor PR- en marketingdoeleinden. Ons team van ervaren PR-professionals staat bekend om hun hands-on mentaliteit en zorgt via earned, owned en paid media dat jouw content wordt verspreid door heel België en zelfs internationaal.

Klinkt dit als muziek in de oren? Neem dan contact op met een van onze PR-experts via onderstaand contactformulier of stuur een mailtje naar [email protected] of bel +32 3 304 36 30.

Naar het contactformulier

Hoe kan ons PR-bureau jou helpen?

Onze consultants onderhouden dagelijks persrelaties met journalisten en blijven voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in diverse sectoren voor het creëren van nieuwsverhalen. Aan de hand van persconferenties, persberichten, newsjacking en gerichte interviews geven we ruchtbaarheid aan de verhalen van onze klanten. We monitoren media om opportuniteiten te spotten en mogelijke issues te signaleren en staan klanten bij met raad en daad.

Een succesvolle PR-campagne begint met de juiste strategie. Ons agentschap gaat een stap verder doordat het strategisch meedenkt met onze klanten. Samen met onze klanten bepalen we de kernboodschappen en bedenken we een aanpak om dit verhaal op de juiste plek te krijgen. Tijdens messaging workshops en mediatraining bepalen we samen de kernboodschappen van jouw organisatie en stomen we onze klanten klaar voor persinterviews. Bovendien kunnen we dankzij ons internationale karakter in meerdere markten en landen PR-campagnes op poten zetten, en dat in verschillende talen.

Laten we praten

Wanneer spreken we van een relevant PR-verhaal?

Succesvolle communicatie gaat niet alleen over het genereren van aandacht. Bij communicatie in public relations gaat het erom relevant te zijn. Maar wanneer spreken we van een relevant en vooral nieuwswaardig verhaal? De belangrijkste criteria zijn:

  • Actualiteit: Nieuws moet recent zijn
  • Doelpubliek: Het nieuws moet relevant zijn voor jouw doelgroep
  • Conflict: Verhalen met conflict of controversieel karakter trekken vaak meer aandacht
  • Prominentie: Nieuws over bekende personen, grote bedrijven of invloedrijke instellingen heeft vaak een hogere nieuwswaarde.
  • Nabijheid: Gebeurtenissen die dichter bij huis plaatsvinden, worden vaak als belangrijker beschouwd voor het lokale publiek dan gebeurtenissen elders.
  • Uniek: Een verhaal met een ongewoon of zeldzaam element kan meer nieuwswaarde hebben, omdat het de aandacht trekt.
  • Emotie: Verhalen die sterke emoties oproepen, zoals vreugde, verdriet, angst of boosheid, hebben vaak een hogere nieuwswaarde omdat ze het publiek emotioneel raken.

Contacteer ons

PR: hand in hand met digital marketing en contentmarketing

TEAM LEWIS is niet alleen een van de beste PR-bureaus, maar heeft ook jarenlange expertise in digitale marketing en contentmarketing. Zo werken onze PR-experts nauw samen met onze content wizards, die de juiste boodschap in een samenhangend, relevant verhaal gieten. Onze creatieve designers verrijken de content vervolgens met unieke visuals en video’s.

Onze klanten

TEAM LEWIS België begeleidt als hét strategisch communicatiebureau diverse bedrijven in sectoren als Consumer Tech, E-Commerce, Healthcare, Entertainment, Lifestyle, Retail, HR, Food en meer. Zo werken we trots samen met (internationale) bedrijven zoals Helan, Melexis, Google, Orange, SD Worx, Port of Antwerp-Bruges en HelloFresh. Hierdoor heeft ons team uitgebreide achtergrondkennis en expertise opgebouwd over diverse thema's binnen verschillende sectoren.

We helpen graag verder

Ons awardwinnend PR-agentschap staat klaar om jouw uitdaging aan te pakken. Met ons team van ervaren experts kunnen we jou professioneel helpen om je PR-campagnes naar nieuwe hoogten te tillen. Samen zorgen we ervoor dat jouw boodschappen effectief worden verspreid binnen ons uitgebreide medianetwerk, en streven we naar de beste resultaten. Benieuwd naar eerdere succesvolle PR-campagnes die we hebben opgezet voor onze klanten? Neem dan zeker een kijkje bij de case studies op onze website. Wil je ons creatieve PR-team graag ontmoeten? Vul het contactformulier in voor een vrijblijvende afspraak, stuur een mailtje naar [email protected] of bel +32 3 304 36 30. Hopelijk tot ziens!

Laten we praten!