Skip to main content
LEWIS

Op zoek naar een PR-bureau in België?

Dan ben je bij LEWIS aan het juiste adres.

Met kantoren in Antwerpen en Brussel verzorgen wij corporate PR, lifestyle PR en influencer marketing voor klanten in diverse sectoren.

Public Relations: hoe kunnen we helpen?

Alles start met de juiste PR-strategie: samen met onze klanten bepalen we de strategie, de kernboodschappen en PR-acties. Tijdens een mediatraining oefenen we deze boodschappen en geven we tips voor interviews.

Onze consultants staan dagelijks in contact met de Belgische pers. Aan de hand van persconferenties, persberichten en gerichte interviews geven we ruchtbaarheid aan de verhalen van onze klanten. We monitoren media en mogelijke issues, en staan klanten bij met raad en daad.

Influencer Marketing

Of je nu een sterk bedrijfsverhaal hebt, nieuwe producten of een innovatieve app lanceert, influencer marketing speelt een belangrijke rol. Als communicatiebureau onderhouden we goede contacten met tal van influencers, van lifestyle en food tot tech en e-commerce.

Onze klanten

LEWIS België is het PR-bureau van bedrijven in verschillende sectoren: Consumer Tech, E-Commerce, Healthcare, Entertainment, Lifestyle,…

Ontdek een aantal klantencases

We helpen je graag verder

Ben jij op zoek naar een betrouwbaar en professioneel PR-bureau? 

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Stuur een mail of bel +32 3 304 36 30.


Neem contact op