Skip to main content
LEWIS

Door

LEWIS

Gepubliceerd op

January 7, 2021

Tags

klant, nieuws, win

Comet Meetings zet samen met het communicatiebureau LEWIS de stap richting Brussel. Het Franse bedrijf, gespecialiseerd in het ontwerpen van inspirerende vergaderplaatsen en seminaries, staat op het punt om haar allereerste internationale vestiging te openen en koos daarvoor de iconische Brusselse Louizawijk.


De missie van LEWIS is om de aanwezigheid van Comet Meetings in onze hoofdstad te verankeren. Het gebouw opent haar deuren in maart. Het is een gelegenheid voor Belgische bedrijven om opnieuw samen te komen en de vele voordelen van face-to-face meetings en seminaries te (her)ontdekken, in een omgeving die aangepast werd aan de geldende regels en hygiënemaatregelen. En dat na een bijzonder jaar dat de werkwereld veranderde op het vlak van relaties en interacties tussen collega’s en klanten.

“Ter gelegenheid van onze eerste internationale opening hebben we ons vertrouwen gesteld in het LEWIS-team dat ons overtuigde met hun proactiviteit, professionaliteit en bruisende ideeën; en waarvan de mentaliteit overeenstemt met het DNA van Comet: gedurfd en wendbaar. Comet Meetings zal binnenkort, wanneer we elkaar weer in levende lijve kunnen ontmoeten, haar deuren openen in de buurt van de Louizalaan. Onder begeleiding van LEWIS kijken we er nu al naar uit om de Brusselaars een unieke plek aan te bieden waar ze kunnen samenkomen en het groepsgevoel weer tot leven gewekt wordt na weken van elkaar gescheiden te zijn”, zegt Victor Carreau, CEO en mede-oprichter van Comet Meetings.

Delphine De Pauw, hoofd van LEWIS Brussels“LEWIS is verheugd met deze nieuwe samenwerking. We delen dezelfde waarden als Comet Meetings en kijken er daarom naar uit om hen de nodige communicatiemiddelen aan te reiken die hen zullen helpen om hun vleugels uit te slaan en een revolutie teweeg te brengen in de wereld van meetings in België.”

Neem contact op