Skip to main content
TEAM LEWIS LEWIS

Door

LEWIS

Gepubliceerd op

February 7, 2018

Tags

LEWIS beleeft topjaar met vijf awards voor verschillende campagnes en een recordomzet.


Internationaal communicatiebureau LEWIS is voor het 23e jaar op rij gegroeid en kent een recordomzet. Dit komt door de toevoeging van een aantal grote merken uit zowel de consumenten- als de technologiemarkt aan het klantportfolio.

De wereldwijde omzet, gebaseerd op de jaarcijfers van het financiële jaar 2017 dat eindigde op 31 juli 2017, bereikte een record van $62 miljoen met een winst van $8 miljoen. Dit was te danken aan het contracteren van klanten zoals Google, LG en Robert Half.

In 2017 investeerde LEWIS $4 miljoen om te propositie te versterken in de consumenten-, corporate communicatie-, financiële dienstverlening-, biotechnologie- en automotive-sectoren. Een deel van de investering werd ingezet om het management te versterken in een aantal kantoren in de VS en China.

Ook werd LEWIS Expro gelanceerd. Dit is een wereldwijde dienst voor het hoger management om zichzelf beter te kunnen profileren. Deze dienst behelst onder meer strategische onderzoeksprogramma’s zoals het LEWIS Advisory Board (LAB). LAB is opgericht om zakelijke leiders te helpen bij het spotten van wereldwijde trends en zich bewuster te zijn van de invloed van deze trends. Wereldwijd werd het advies van 100 zakelijke leiders ingewonnen. Deze nuttige inzichten worden gebundeld in een boek, The Leadership LAB – Understanding Leadership in the 21st Century, dat uitkomt op 3 september 2018.

“Het Team LEWIS-model, met de nadruk op herinvestering, heeft dit jaar dividenden uitgekeerd”, zegt James Oehlcke, Chief Financial Officer. In een tijd waarin veel merken consolideren, zijn we doorgegaan met het uitzetten van nieuwe diensten, hebben we geïnvesteerd in nieuw management en winnen we veel mooie, nieuwe accounts. In 2018 zetten we de acquisitie en organische uitbreidingsplannen voort. Het belooft weer een spannend jaar te worden.”

“2017 was ook een recordjaar wat betreft industrie awards”, zegt Yvonne van Bokhoven, Global Marketing Leader bij LEWIS. “Wij wonnen awards voor uitmuntende campagnes in de sectoren global, retail en technologie.”

“Ondanks de volatiliteit van veel wereldwijde markten in het afgelopen jaar, heeft LEWIS nu al in 2018 geïnvesteerd en we verwachten dat dit opnieuw een recordjaar zal worden”, aldus Chris Lewis, CEO en oprichter. “Ik ben trots op ons wereldwijde team vanwege hun harde werk en toewijding. We worden nog gemotiveerder door onze tevreden klanten die het uitstekende werk waarderen dat ons geweldige team levert.”

Neem contact op