Skip to main content
TEAM LEWIS LEWIS

Door

LEWIS Communications

Gepubliceerd op

August 14, 2019

Tags

client win, mobiliteit, PR, public relations, verzekeringen

LEWIS en Mobly bundelen hun krachten om de communicatie van mobiliteit-startup verder te ontwikkelen.


Mobly is een jonge Antwerpse startup dat een aantrekkelijk alternatief biedt in de traditionele verzekeringsmarkt. Het bedrijf, opgericht in 2017, heeft als doel mobiliteit makkelijker te maken. Mobly doet dit onder meer door intelligente technologische oplossingen en mobiliteitsoplossingen op maat aan te bieden, met transparantie en zekerheid als kernwaarden. Mobly biedt dan ook een duidelijk alternatief voor de traditionele autoverzekering: je betaalt enkel voor de kilometers die je effectief aflegt.

 

Communicatiebureau LEWIS zal Mobly bijstaan om de merkbekendheid van de startup te vergroten in heel België en de productportfolio verder onder de aandacht te brengen. “Dankzij ons werk voor klanten als Uber, ALD Automotive en de Vlaamse Stichting Verkeerskunde  kan ons team een grote expertise voorleggen op vlak van mobiliteit”, zegt Jeroen Rigole, Vice President of LEWIS Belgium & France. “We kijken er dan ook naar uit om voor deze veelbelovende startup de communicatiestrategie verder uit te tekenen en te implementeren in België.”

 

Karel Byloos, CMO bij Mobly: “LEWIS is 100% een match met wat wij zochten. Naast hun expertise op vlak van mobiliteit wist het team van LEWIS ons ook te overtuigen met een sterke PR verhaal en hun enthousiasme om mee ons verhaal verder te helpen schrijven. Ik kijk dan ook erg uit om samen met hen de baan op te gaan.” 

Neem contact op